مهاجرت به اتریش

مهاجرت به اتریش از طریق تولد امکان پذیر است؟شرایط مهاجرت به اتریش چگونه می باشد؟ مهاجرت به اتریش همواره مورد توجه مردم در سراسر جهان بوده.جمعیت کم،طبیعت زیبا اقتصاد پیشرفته از مهم ترین دلایل مهاجرت به اتریش است.تسهیلاتی که اروپا برای اعضای اتحادیه اش در نظر گرفته مهاجرت به اتریش را بیش از پیش توجیه پذیر می کند.مهاجرت به اتریش مانند بسیاری از کشورها دارای قواعد و جزییاتی ست که نیازمند دقت و توجه است.اگر قصد مهاجرت به اتریش را دارید بهتر است برای مشاوره با وکلای موسسه مشاوره ای و مهاجرتی MIE که آشنایی کامل با قوانین مهاجرتی دارند تماس بگیرید.

این مقاله در باب مهاجرت به اتریش متعلق به موسسه مشاوره ای و مهاجرتی MIE است.

انواع مهاجرت به اتریش

در این بخش شما می توانید اطلاعات در مورد مهاجرت و اقامت به  اتریش پیدا کنید.گروه های هدف عبارتند از: اتباع کشورهای ثالث و همچنین اعضای خانواده آنها EU وEEU شهروندان ،

و خانواده آنها ست که به فراهم کردنEU وEEU فصل مربوط به تحرک در درون اروپا در رابطه با شهروندان

اطلاعات برای دریافت اجازه اقامت در اتریش توسط این افراد می پردازد.

شهروندان کرواسی،رومانی و بلغاری برای دسترسی به یازار کار اتریش باید مقررلت انتقالی  را رعایت کنند  که البته در حال حاضر این الزام تنها برای شهروندان کرواسی وجود دارد و رومانی و بلغارستان از ۳۱ دسامبر ۲۰۱۳از زعایت این مقررات معاف شدند.

شهروندان منطقه اقتصادی اروپا و مردم سوئیس حق اقامت در سرزمین هر کشور عضو منطقه اقتصادی اروپا و سوئیس را برای یک دوره سه ماه دارند.

اگر آنها یا اعضای خانواده شان  قصد اقامت در اتریش برای بیش از سه ماه داشته باشند، با داشتن شرایطی اقامت دائم شان ظرف چهار ماه پس از ورود به اتریش ثبت می شود.

برای اعضای خانواده  شهروندان منطقه اقتصادی اروپا و شهروندان سوئیس و یا اتریشی که حق حرکت آزاد خود را در منطقه اقتصادی اروپای و سوئیس اعمال کرده اند و همین طور برای کسانی که شهروند منطقه اقتصادی اروپا و یا شهروندان سوئیس نیستند، یک کارت اقامت  پس از پنج سال اقامت دائم و قانونی در کشور فدرال صادر می شود.

 

در فصل مربوط به مهاجرت دائم می توانید درمورد کارت “قرمز-سفید قرمز” بدانید مطابق طرح مهاجرتی انعطاف پذیر جدید اتریش اگر فرد واجد شرایط خاص باشد می تواند برای این کارت درخواست دهد.این شرایط به عنوان سیستم امتیازی شناخته می شوند.

از جولای ۲۰۱۱ اتریش شراسط جدیدی را برای مهاجرانی که از کشورهای ثالت می آیند وضع کرد.از جمله اینها صدور، کارت” قرمز- سفید –قرمز”  برای مهاجرانی که از کشورهای غیر اتحادیه اروپا به منظور اشتغال به کار به اتریش مهاجرت می نمایند است. سیستم پذیرش اتریش برای کار امتیاز ست که این امتیازها به معیارعای مشخصی تعلق می گیردد که بر اساس آنها می توان متوجه شد فرد واجد صلاحیت بهست یا خیر..

یکی از یکی از مسائل مهمی که باید در نظر گرفت نیازمندی به تخصص در بازار کار اتریش است

ارت” قرمز- سفید –قرمز” برای افراد زیر صادر می شود

افراد دارای تخصص های ویژه در سطح عالی یا کارگران بسیار مجرب

کارگران ماهر در مشاغلی که برای آنها نیروی کار نیست

دیگر کارگران کلیدی

فارغ التحصیلان دانشگاه های اتریش و کالج آموزش عالی

کارگران کلیدی خویش فرما

:
افراد دارای تخصص های ویژه در سطح عالی یا کارگران بسیار مجرب
مهاجران تحصیل کرده با تخصص های ویژه در سطح عالی که دارای تاوانایی های بالایی باشند، می توانند حتی بدون داشتن پیشنهاد کار، برای مدت شش ماه به اتریش سفر نمایند. امتیازات به موارد مشخصی تعلق می گیرد.برای کسانی که در خصوص “تحصیلات، تخصص و توانائی ویژه”، “تجربه کاری”، “آشنایی به زبان”، “سن” ویا “تحصیلات در اتریش” از کل۱۰۰امتیاز، حداقل ۷۰ امتیاز کسب نمایند، ویزای کاریابی صادر خواهد شد.البته صدور کارت قرمز-سفید-قرمز منوط به این است که بتوانند در طول این ۶ ماه کار مناسبی پیدا کنند.

.
شرایط ویژه و مهارت

حداکثر از نمره مجاز در هر قسمت: ۴۰

فارغ التحصیلی از یکی از موسسات آموزش عالی، حداقل مدت برنامه: چهار سال                  ۲۰

و تکنولوؤی                                                        ۳۰    ریاضیات، انفورماتیک،  علوم طبیعی

مدرک تحصیلی فوق دکتری یا دکترا                                                                       ۴۰

حقوق و دستمزد ناخالص سال قبل به دست آورده در موقعیت های ارشد مدیریت با یک شرکت ذکر شده در بورس و یا یک شرکت که دفتر تجارت خارجی اتریشی  گزارش مثبت در مورد فعالیت ها یا کسب و کار او صادر کرده::

۲۰- € ۵۰،۰۰۰ تا ۶۰،۰۰۰

۲۵- € ۶۰،۰۰۰ تا ۷۰،۰۰۰

۳۰- بیش از ۷۰٫۰۰۰ €

فعالیت های پژوهشی و نوآوری( برنامه های ثبت اختراع، نشریات)                          ۲۰

جوایز (جوایز به رسمیت شناخته شده)                                                           ۲۰

سابقه کار (به اندازه کافی یا موقعیت مدیریت ارشد) حداکثر امتیاز مجاز: ۲۰

 

سابقه کار (برای هر سال)                                                                             ۲

شش ماه سابقه کار در اتریش                                                                        ۱۰

توانایی های زبانی   حداکثر امتیاز مجاز: ۱۰

 

)            ۵A1 مهارت های زبان آلمانی و یا انگلیسی برای استفاده ابتدایی از زبان در سطح عمومی – (سطح

)                         ۱۰A2 مهارت های زبان آلمانی و یا انگلیسی برای استفاده ابتدایی شدت از زبان – (سطح

سن    حداکثر امتیاز مجاز: ۲۰

 

تا ۳۵ سال سن                                                                                     ۲۰

تا ۴۰ سال سن                                                                                     ۱۵

تا ۴۵ سال سن                                                                                  ۱۰

مطالعات در اتریش           حداکثر امتیاز مجاز: ۱۰

 

مورد نیاز                            ۵ECTS  بخش دوم برنامه دیپلم و یا نیمی از کل نمره

۱۰ (Diplomstudium برنامه دیپلم های انجام شده)

و یا برنامه مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد

مجموع حداکثر امتیاز مجاز ۱۰۰:

حداقل مورد نیاز       ۷۰:

کارگران ماهر در مشاغلی که برای آنها نیروی کار نیست

شهروندان کشورهای ثالث ممکن است برای  به عنوان یک کارگر ماهر برای کارت قرمز-سفید-قرمز در یک شغلی که در آن کمبود نیرو وجود دارد در عرض دوازده ماه درخواست دهند، اگر

آنها قادر به ارائه گواهی آموزش کامل در آن شغل طبق مقررات باشند

آنها پیشنهاد کار در اتریش را دریافت کرده اند و کارفرمای آینده نگر مایل است به آنها پاداش با حداقل دستمزد مندرج در قانون، مقررات یا توافق جمعی را بپردازد.

آنها باید حداقل ۵۰ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز را مطابق جدولی مشابه جدول قبلی به دست آورند

 

دیگر کارگران کلیدی

این افرادی در صورتی می توانند کارت قرمز-سفید-قرمز را دریافت کنند که اولا شرایط کارفرمایان در مورد پرداخت حداقل دستمزد را بپذیرند

ثانیا هیچ فرد واجد شرایطی در اداره کاریابی ثبت نام نکرده باشد

این افراد باید حداقل ۵۰ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز مورد نیاز را کسب کنند

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *